COVID-19

Сезонната разпродажба Между приятели пролет - лято 2022 ще се проведе в периода 25 - 27 Март 2022г.

Няма да е необходим зелен сертификат за участие в разпродажбата както и при влизане.

Организацията на разпродажбата ще бъде съобразена с текущата епидемиологична обстановка и ще бъдат взети съответните мерки, за да протече тя по лек и безопасен начин за всички участници.

Ключови моменти, които трябва да имате предвид и правилата, които да спазвате при участието си в разпродажбата са следните:

Приемане на стоки:

- С цел да осигурим необходимата дистанция от 2 метра и да избегнем струпване на хора, потокът на влизащите в помещенията за предаване на стоки ще бъде ограничаван, затова може да се наложи да се изчаква отвън, при предаване на стоките. Молим да предвидете повече време.

- Изискването ни към Продавачите е да подготвят стоките си вкъщи. Целта е стоките да се предават бързо, за да не се чака и да се избегне струпването на хора. В краен случай, ако нямате друга възможност освен да се подготвите на място, при благоприятни климатични условия, отвън ще бъдат поставени помощни маси. С предимство ще влизат за предаване Продавачи с етикирани и закачени стоки - напълно готови за предаване.

- Както обикновено в дните за предаване на стоки ще предоставяме закачали, безопасни игли, разпечатване на етикети и други помощни материали – за подготовка в домашни условия.

- Съветваме ви да оставите децата си вкъщи и да дойдете сами за предаване на стоките.

По време на разпродажбата:

- Ще има контрол на броя хора на входа на разпродажбата. Може да се наложи изчакване при влизане, ако е достигнат лимита на посетителите. Молим да имате търпение, особено в първите часове на разпродажбата.

- Молим да не влизате с деца, те могат да останат отвън с придружител.

- Молим всеки, който не се чувства добре или има някакви симптоми да не посещава разпродажбата. 

Ще бъдат спазени препоръчителните мерки за безопасност:

* Носенето на маски в помещението на разпродажбата ще бъде задължително.

* Ще има поставени дезинфектанти за ръце на видни места.

* Необходимо е спазаването на дистанция от 2 метра при пазаруване, както и на опашката за плащане.