Подготовка за разпродажбата

За да продавате в Между приятели е нужно да:

Подготвите стоките за продажба

Подготвянето на Вашите стоки за продажба е лесно. Единственото, което се изисква е малко време и внимание към детайлите, за да сте сигурни, че ще продадете възможно най-много стоки на най-добри цени. Съветваме Ви да прочетете тези съвети. Надяваме се с наша помощ да се справите с подготовката, определянето на цените и етикирането за нула време! Преди всичко правим уточнението, че всичко, което ще се носи, за да се продава на разпродажбата ще бъде прегледано от нас. Когато дрешките и всички други стоки изглеждат добре, вероятността да се продадат е много по-голяма. Идеята ни за разпродажбата е това да бъде място, където хората да идват с нагласата, че ще намерят стоки, които са като нови, а за които ще платят малко. В същото време, Вие които носите своите неща, ще го правите с нагласата, че това е мястото, където можете да ги продадете.

Дрехи: Дрехите трябва да са изпрани и изгладени, по възможност поставени на закачалки. Ако не разполагате със закачалка за всяка дрешка, ние можем да ви предоставим наши. Захабени дрешки, както и дрешки с петна, дупчици и други следи от износване няма да се приемат.

Начин на поставяне на дрехи на закачалките:

Untitled-1-copy2

Етикети може да се закачат с връзки, етикиращи пистолети, безопасни игли, двойно залепващо. Желателно е да са закачени от вътрешната страна на дрехите, за да не падат. Единственото важно е да се уверите, че не могат да паднат лесно, защото стока без етикет не може да бъде продадена.

Дънки и панталони: Без закачалка, с добре закачен с връзка или безопасна игла етикет.

Обувки: Обувки ще се приемат на разпродажбата. Те трябва да са запазени и изпрани, на разпродажбата да бъдат завързани една за друга.

Играчки: Молим играчките, които работят с батерии да бъдат донесени с работещи батерии, за да може да се изпробват на място. Играчки, които имат дребни детайли към тях, могат да се слагат в прозрачни закопчаващи се торбички или да се запечатват с прозрачно тиксо, за да не се загуби нещо. Ако стоката е от няколко елемента, могат всички заедно също да се увият и залепят с прозрачно тиксо, за да не се загуби някоя част. Играчки с надрани, напукани пластмаси няма да се приемат.

Определите цените на стоките за продажба

За помощ в избора на най-добра цена сме изготвили за Вас калкулатор.

Имаме правило за минимална цена на стока 5 лева. Така ако имате нещо дребно, например блузка, която смятате, че е редно да етикирате за по-малко от 5 лева, Ви съветваме да я комбинирате с нещо друго, което да сложите на същата закачалка.

Молим да определяте цена, която да е закръглена на 50 ст., т.е. трябва да е кръгла цена или да завършва на ,50 .

Попълните опис на стоките за продажба

Регистрирайте се в потребителската част на нашия сайт. Там може да попълните информацията за всеки артикул, като изберете съответната категория и определите цената, която смятате за разумна. В тази връзка е добре да се посъветвате с онлайн калкулатора, който се надяваме също да Ви улесни!

Препоръчваме Ви да запазите реда на стоките след въвеждането им. Това ще Ви спести много време при предаването им!

Изискването ни към Продавачите този път е да подготвят стоките си вкъщи.

Целта е стоките да се предават бързо, за да не се чака и да се избегне струпването на хора. В краен случай, ако нямате друга възможност освен да се подготвите на място, при благоприятни климатични условия, отвън ще бъдат поставени помощни маси. 

Може да разпечатате етикетите си лесно с бутон "Разпечатай етикети" непосредствено под списъка Ви със стоки в нашия сайт.

В случай, че нямате възможност да си разпечатате сами етикети и не разполагате със закачалки, може да дойдете на 29-ти и 30-ти Септември 2021 на мястото където ще се провежда разпродажбата. Ние ще ви дадем закачалки и етикети, за да се подготвите в къщи и да ги донесете най-късно до 19:00ч на 30-ти Септември.

 
* На есенно-зимната разпродажба не се приемат летни, а на пролетно-лятната - зимни дрехи
** Не се приемат за продажба плюшени играчки
*** Не се приемат за продажба домашно изплетени жилетки, шапки, терлици, елечета и други
**** Не се приемат бельо, бански, шишета, хавлии, освен ако не са нови
***** Ще се приемат дрехи до 12г, както и дрехи за бременни