Подготовка за разпродажбата

За да продавате в Между приятели е нужно да:

Подготвите стоките за продажба

Подготвянето на Вашите стоки за продажба е лесно. Единственото, което се изисква е малко време и внимание към детайлите, за да сте сигурни, че ще продадете възможно най-много стоки на най-добри цени. Съветваме Ви да прочетете тези съвети. Надяваме се с наша помощ да се справите с подготовката, определянето на цените и етикирането за нула време! Преди всичко правим уточнението, че всичко, което ще се носи, за да се продава на разпродажбата ще бъде прегледано от нас. Когато дрешките и всички други стоки изглеждат добре, вероятността да се продадат е много по-голяма. Идеята ни за разпродажбата е това да бъде място, където хората да идват с нагласата, че ще намерят стоки, които са като нови, а за които ще платят малко. В същото време, Вие които носите своите неща, ще го правите с нагласата, че това е мястото, където можете да ги продадете.

Дрехи: Дрехите трябва да са изпрани и изгладени, по възможност поставени на закачалки. Ако не разполагате със закачалка за всяка дрешка, ние можем да ви предоставим наши. Захабени дрешки, както и дрешки с петна, дупчици и други следи от износване няма да се приемат.

Начин на поставяне на дрехи на закачалките:

Untitled-1-copy2

Етикети може да се закачат с връзки, етикиращи пистолети, безопасни игли, двойно залепващо. Желателно е да са закачени от вътрешната страна на дрехите, за да не падат. Единственото важно е да се уверите, че не могат да паднат лесно, защото стока без етикет не може да бъде продадена.

Дънки и панталони: Без закачалка, с добре закачен с връзка или безопасна игла етикет.

Обувки: Обувки ще се приемат на разпродажбата. Те трябва да са запазени и изпрани, на разпродажбата да бъдат завързани една за друга.

Играчки: Молим играчките, които работят с батерии да бъдат донесени с работещи батерии, за да може да се изпробват на място. Играчки, които имат дребни детайли към тях, могат да се слагат в прозрачни закопчаващи се торбички или да се запечатват с прозрачно тиксо, за да не се загуби нещо. Ако стоката е от няколко елемента, могат всички заедно също да се увият и залепят с прозрачно тиксо, за да не се загуби някоя част. Играчки с надрани, напукани пластмаси няма да се приемат.

Определите цените на стоките за продажба

За помощ в избора на най-добра цена сме изготвили за Вас калкулатор.

Имаме правило за минимална цена на стока 5 лева. Така ако имате нещо дребно, например блузка, която смятате, че е редно да етикирате за по-малко от 5 лева, Ви съветваме да я комбинирате с нещо друго, което да сложите на същата закачалка.

Молим да определяте цена, която да е закръглена на 50 ст., т.е. трябва да е кръгла цена или да завършва на ,50 .

Попълните опис на стоките за продажба

Регистрирайте се в потребителската част на нашия сайт. Там може да попълните информацията за всеки артикул, като изберете съответната категория и определите цената, която смятате за разумна. В тази връзка е добре да се посъветвате с онлайн калкулатора, който се надяваме също да Ви улесни!

Изискването ни към Продавачите този път е да подготвят стоките си вкъщи.

Целта е стоките да се предават бързо, за да не се чака и да се избегне струпването на хора. В краен случай, ако нямате друга възможност освен да се подготвите на място, при благоприятни климатични условия, отвън ще бъдат поставени помощни маси. 

Може да разпечатате етикетите си лесно с бутон "Разпечатай етикети" непосредствено под списъка Ви със стоки в нашия сайт.

В случай, че нямате възможност да си разпечатате сами етикети и не разполагате със закачалки, може да дойдете на 27 и 28 март 2024 на мястото където ще се провежда разпродажбата. Ние ще ви дадем закачалки и етикети, за да се подготвите в къщи и да ги донесете най-късно до 19:00ч на 28 март.

 
* На есенно-зимната разпродажба не се приемат летни, а на пролетно-лятната - зимни дрехи
** Не се приемат за продажба плюшени играчки
*** Не се приемат за продажба домашно изплетени жилетки, шапки, терлици, елечета и други
**** Не се приемат бельо, бански, шишета, хавлии, освен ако не са нови
***** Ще се приемат дрехи до 12г, както и дрехи за бременни